miercuri, 23 mai 2012

Hei, blogul nu-i dus pe apa Jiului!

Inca mai sunt aici... Si nu stiu pentru cat timp. Cert e ca mi s-a cam luat dreptul de a naviga pe laptop, in orice scop, de orice natura, deoarece, il citez pe frate-miu: ,,Mai e atat de putin! (si gesticuleaza in aer cu degetele-i aratatoare cam 7 centimetri; da, chiar nu mai e mult) Nu te poti stradui si tu inca doua saptamani pana la orele adevarului? Examenul, Evaluarea Nationala, asta, capacitatea, ea e-n mainile tale, si cel mai important, viitorul tau. (se-nroseste)''. Discurs scurt si la obiect, adevarat, dar totusi nu prea ii dau dreptate in legatura cu pauza, relaxarea si navigatul pe net - suspendate. Orice om are nevoie de o pauza, si ma gandeam ca nu va fi mare diferenta daca-mi ia netul si invat sau daca nu mi-l ia si tot invat. Subliniez, gandeam, nu am avut curajul de a-i spune si asta. In rest, ma ajuta, ce pot sa zic?!
Bonusurile sunt cate o ora de stat pe internet, doar la lucrarile-n care iau nota maxima. Bun asa, acum cu ce ocazie credeti ca scriu aici? Asa, felicitati-ma!
Pe langa asta... Azi am dat teza la geografie. Profa e in 6 luni si am bagat de seama ca burtica ei (micuta/micutul) nu prea mi-a purtat noroc. Primesc hartia. Oscilatii, informatii stranse dar perforate, taieturi si neuroni macinati. Pan' la urma am scos-o la capat chiar in ultimele minute ... de pauza! (n-am avut-o, pentru ca am preferat sa nu las necompletata foita). Graviduta a prins un copiator, pac taiat, pac 1 din oficiu, pac acasa! Si-asa...
Si-asa, am luat un 10 la civica. Poeta din mine e inzapezita perioadele astea! Vedeti voi ce (va fac) va compun dupa 27 iunie!

2 comentarii: